Type and press Enter.

A rainy day in Ljubljana

Voor ik het vergeet: I Am Kloot was helemaal geweldig. Nou leent Nighttown zich ook goed voor zulke intieme concerten. Maar er zijn maar weinig bands die, dwars door het geluid van het in Nederland altijd kletsende publiek, met simpele, amper drie minuten durende songs veel indruk kunnen maken. Het drietal uit Manchester kon het wel.
Verder weinig te melden. Ben even aan het bekomen van een druk weekend. Het contrast met die hektiek is groot hier in Ljubljana. Het is, buiten het centrum, al een weinig opbeurende stad, maar nu het enorm regent dwingt de omgeving al helemaal om lekker op de kamer te gaan zitten. Geen joggen dus vandaag, maar vanaf morgen wellicht weer naar wat heuveltjes in de omgeving om wat te hiken. En volledig tot rust te komen. Zondagavond weer terug naar Keulen en dan Nederland, waar op maandagochtend de tandarts wacht voor een tweeenhalf uur durende behandeling. Daar zal ik verder niemand mee lastig vallen… waarschijnlijk dus tot over ruim een week!