Type and press Enter.

Nieuw talent: Roelof Pot

Griftpark Utrecht - Foto Roelof PotMisschien zal hij er met zijn 32 jaren niet blij mee zijn talent genoemd te worden, maar Roelof Pot was voor mij nog geen bekende fotograaf. Tot een vriend me de link van zijn site doorstuurde.
De keus was niet moeilijk, meteen gebombardeerd tot surprise. Daar schiet de in Harderwijk geboren Pot weliswaar niet veel mee op, maar het staat toch mooi, zo in een rijtje met Deborah Anderson, Adam Bouska en een hele rij andere toppers.
Pot is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. De laatste tijd gaat zijn interesse uit naar architectuur, maar hij houdt zich ook graag bezig met portretten en documentaires. Veelzijdig dus. En een nieuwe verrassing staat alweer te wachten bij de surprises.