Type and press Enter.

update maart

Ik liep net door Tilburg, waren ze bij de kroegen alweer de terrasstoelen buiten aan het zetten. Dus of het weer nou wil of niet, of het nou vriest dat het kraakt of niet, de lente komt eraan. Vinden de kroegbazen.
Nou duurt het begin van de lente nog een dagje of twintig, maar het is al wel weer maart. Dus tijd voor een update van deze site. De surprise is weer vernieuwd. Die van februari was van Robert Mapplethorpe, een wereldberoemd fotograaf. Een aantal van zijn plaatjes is echt heel bekend. Zag ooit een kleine expositie van zijn werk in het Guggenheim in Berlijn, als ik me niet vergis. Ik zou zeggen: neem eens een kijkje. Architectuurliefhebbers moeten overigens zeker de verrassing van deze maand (rechts onder het knopje Surprise) eens proberen.
Op de site heb ik inmiddels ook het gedeelte Pictures gemaakt. Het ziet er niet supergelikt uit, maar is wel praktisch en het werkt goed, ook niet onbelangrijk. Op het moment staan er de foto’s op van Portugal en Slovenie.
Hopelijk staan na de volgende update ook foto’s van Californie op de site. De update zal alleen wat later zijn, zo rond 7 april, omdat ik dus eerst op vakantie ben. Op 26 maart vlieg ik via Chicago naar Los Angeles, een barre tocht van vijftien uur. Vervolgens rijd ik verder naar San Diego, voor de aftrap van de U2 tour. Een paar daagjes rondtrekken in het zuiden van Californie, grote pretparken bezoeken (vooral de megarollercoasters van Six Flags Magic Mountain, ja ik blijf een kind) en dan door naar Anaheim. Niet voor Disneyland maar voor de derde show van U2 op de tour, waar ik zowaar staanplaatsen voor heb. Daarna nog vier dagen Los Angeles, met als afsluiting… show nummer vijf van de tour. Op 6 april weer de lange weg terug naar Nederland.
Alright, dat was het voorlopig weer. Voor muziekliefhebbers: ik heb net een kaartje gekocht voor I Am Kloot, prachtige Britse melodieuze rock. Te zien in onder andere Nighttown Rotterdam.