Type and press Enter.

Kill the cookie

Wat een cookie is? Het is een heel klein bestandje dat sommige internetsites op je pc plaatsen. Meestal om het volgende bezoek aan die site te vergemakkelijken, bijvoorbeeld door wachtwoorden automatisch te onthouden. Maar soms kan het ook gruwelijk lastig zijn, die cookies.
Als je bijvoorbeeld op jacht bent naar WK-kaarten. Vorige week kwamen ineens weer tienduizend kaarten op de markt via de officiele kanalen. Basje zat er bovenop, uiteraard. Maar kwam steeds weer terecht in de wachtkamer. Vanwege een cookie. Dat ik elke keer weer handmatig moest veranderen. Wie nog kaartjes wil hebben, moet maar eens kijken naar de tips op www.tooor.de. Ja, dat is een gratis tip van mij, want onderhand heb ik genoeg tickets gekocht om erg tevreden te zijn. Al zal ik pas juichen als de kaartjes in mijn handen liggen…
Volgende keer: de verhuizing!